asdf

Channing Tatum boldogan készül az iszákos szuperhős szerepére

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Nemsokára bemutatják az új Magic Mike-filmet, a Magic Mike XXL-t, melyben a színész nemcsak kigyúrt felsőtestét, hanem kivételes tánctudását is alaposan megvillogtatja, ám ő nem elégedett meg eddigi szerepeivel.

magic-mike-channingtA különleges férfitáncos film után igazi rosszfiú akart lenni. Ezért vállalta el Gambit szerepét abban a készülő X-Men-filmben, melynek az amerikai délről származó, erős tájszólással beszélő, kiismerhetetlen mutáns a főhőse.

"Ez a film mindent megváltoztat majd, amit eddig megszoktunk az X-Men sorozattól. Mindig csak meg kell menteni a világot… mi ezt felforgatjuk majd." – jelentette ki a színész, amikor egy újságíró a Magic Mike XXL promóciós körútján a készülő mutánssztoriról kérdezte. A színész azt mondta, boldogan készül a kártyázó, iszákos szuperhős szerepére, akiről sosem tudni, éppen a jó vagy a rossz ügyet szolgálja.

"Pont ezért volt számomra mindig ő a legvalóságosabb mutáns. Ha vannak szuperhősök, biztos tele vannak nem szuper tulajdonságokkal: vagyis, olyanok, mint Gambit." – mondta Tatum. A film 2016 őszén kerül a világ mozijaiba. Addig be kell érnünk azzal, hogy Tatum táncol és vetkőzik…

Magic Mike XXL - Hazai bemutató: 2015. július 2.

Megosztás facebookon