asdf

Brie Larson egy hétköznapi Leia hercegnőt játszik

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Brie Larson-ra A szoba című filmben nyújtott zseniális alakítása óta érdemes oda figyelni. A bájos színésznőt legközelebb a Jordan Vogt-Roberts által rendezett Kong: Koponya-sziget-ben láthatjuk majd márciusban.

A távoli, a világ elől elzárt szigeten uralkodó gigantikus majom, Kong persze hím, és az ő megismerésére és/vagy levadászására érkező expedíció tagjainak nagy része is férfi a Kong: Koponya-sziget-ben. Ám a Samuel L. Jackson, John Goodman, Tom Hiddleston és társaik által alakított csapatba azért befért egy nő: Brie Larson. Aki a meghökkentő lényekkel benépesített szigeten bőven kiveszi részét kialakuló küzdelemben.

Kong_KoponyaSziget_jelenetfoto_4"A magam részéről nagyon hálás vagyok azért, hogy durván megizzasztottak a forgatáson. Még mindig nagyon ritkán látok a mozikban az igazi nőket. A női karakterek vagy mesebelien kőkemények vagy szuperpuhák. És szerintem, azért ennél kicsit bonyolultabbak vagyunk. Ebből a szempontból Leia hercegnő a példaképem, és a Kong-beli figurámat is róla mintáztam: ő okos, gyönyörű, és aki bántani próbálja, az megbánja. Egy hétköznapi Leiát akartam eljátszani, aki a szigeten elképesztő helyzetekbe kerül, és megállja a helyét. Meg akartam mutatni, hogy nem kell férfinak látszani ahhoz, hogy az ember hatékony és erős maradjon – és nagyon örülök, hogy ezt a filmet, és benne ezt a nőt nagyon sokan fogják látni." – nyilatkozta a tavaly óta Oscar-díjas színésznő.

Kong: Koponya-sziget/Kong: Skull Island - Hazai bemutató: 2017. március 9.

Megosztás facebookon