asdf

Bombasiker lett a Noé!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Hiába az előzetes fanyalgás, a közönség döntött: már 300 millió dolláros összbevételnél jár a Noé. Korábban több oldalról is támadás érte a filmet.

Egyes vallási csoportok azt kifogásolták, nem eléggé hűséges a bibliai történethez, másoknak az volt a baja, hogy Darren Aronofsky rendező környezetvédelmi üzenetet is elhelyezett a történetben. Olyanok is akadtak, akik szerint túl hollywoodi a feldolgozás a sok trükkel meg az angyalszerű szárnyas teremtményekkel. A nézők szerencsére a szájhagyományra hallgattak, amely szerint a film jól sikerült. Így jött Észak-Amerikában majdnem százmillió dollár, Amerikán kívül pedig több mint 200 millió a mozikasszákban.

Noah_movie0

Noét méltató kritikusok kiemelik a Russell Crowe vezette színészcsapat kimagasló teljesítményét, valamint azt, hogy Darren Aronofskyrendező víziója a bibliai történetről olyan sokrétű, hogy mindenki talál benne magának valami érdekeset. Az egyik ítész találóan úgy fogalmaz, hogy a produkció a legizgalmasabban elköltött 125 millió dollár, ami a nagy stúdiók életében eddig előfordult.

 noah_movie

KRITIKA A FILMRŐL ITT!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel.
Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon