asdf

Azonnal a költségei dupláját termelheti a Széttörve

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
M. Night Shyamalan új filmje, a Széttörve mától látható a hazai mozikban. sokan úgy vélik ez lesz a rendező nagy visszatérésre, aki az utóbbi években kevésbé sikeres filmeket készített.

Beválni látszik a jóslat, hogy M. Night Shyamalan visszanyerheti kultrendezői státuszát. Széttörve című új thrillere tetszik a kritikusoknak, a RottenTomatoes portálon 78 százalékon állt, és 3015 moziban mutatják be Észak-Amerikában, ami annak a jele, hogy a forgalmazó is erősen bízik a produkcióban. Becslések szerint a film 20 millió dolláros bevételt hozhat az első hétvégén, ami azt jelenti, hogy rögtön tízmilliós költsége dupláját tudja kitermelni. A Széttörve gyártója a Blumhouse Productions, amely hasonló kis költségvetésű, de nagy bevételt hozó filmekre specializálódott, amelyeket igyekeznek franchise-zá fejleszteni.

szettorve pl hun m

Széttörve hőse egy sokszorosan skizofrén férfi (James McAvoy), akinek olyan személyisége is van, aki szeret embereket elrabolni, de nagyon sok oldalú személyiségeket rejt még magában, amitől csak még idegfeszítőbb a film hangulata.

Széttörve/Split – már a hazai mozikban!

Megosztás facebookon