asdf

Anna Kendrick-nek a luxus helyett a zsebpénz kellett

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Minden kezdet nehéz, és erről Anna Kendrick sokat tudna mesélni. A most 31 éves színésznőt 7 éve Oscarra jelölték az Egek ura című filmben nyújtott alakításáért, de nem volt egy rendes cipője, amiben elmehetett volna a díjátadóra.

„A stylistom mondta, hogy tökéletes cipőt kell viselnem, de még senki nem ismer, ezért a menő cipőboltok nem adnak kölcsön egy darabot sem. Szóval vegyek saját zsebből egy Louboutint. Én erre: de hát nincs egy vasam sem!”– mesélte a színésznő Ellen DeGeneres műsorában.

Anna-Kendrick-At-Tonight-Show-005

Anna kénytelen volt kevésbé menő topánkában megjelenni az Oscar-gálán, de a nyomor itt még nem ért véget. Az Egek ura promóciós körútja idején is le volt még égve, ezért könyörgött a stúdiónak, hogy helyezzék el olcsóbb hotelben a kiszemelt luxusszálloda helyett, a különbözetet pedig adják oda neki zsebpénzként, hogy ki tudja húzni a hónap végéig.

A színésznő azóta szerencsére feltört, mert az egyik legtöbbet foglalkoztatott sztár lett. Jövőre a Tökéletes hang 3.-ban láthatjuk Elizabeth Banks és Rebel Wilson oldalán, de állítólag Miley Cyrus is feltűnik majd a filmben.

Tökéletes hang 3./Pitch Perfect 3. – Hazai bemutató: 2017. december

Megosztás facebookon