asdf

Aaron Eckhart démonnal küzd!

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
A színész A démon arca című természetfeletti thrillerben játszik főszerepet, aki nem ördögűző, de egy gyereket foglyul ejtő démonnal küzd a maga sajátos módszerével.

Bemegy az áldozat fejébe, és álmok meg tévképzetek között bolyongva próbál rátalálni a bujkáló gonoszra. A kint és bent egyszerre játszódó, különleges hangulatú filmet az elmúlt évek legnagyobb horror sikereit készítő producere, Jason Blum hozta tető alá: az ő segítségével készült az Insidious, a Parajelenségek, a Sinister és A bűn éjszakája is: csupa olyan horror, ami a váratlan, nagy sikernek köszönhetően sorozattá alakult.

DemonArca_jelenetfoto

Jason Blum-nak nincs titka: egyszerűen nagyon szereti a műfajt. Ha máshonnan nem, cége a Blumhouse Halloween buliján ez bizonyosodott be.

"A mi cégünknél nem tartunk karácsonyi meg újévi bulit. Nálunk csak Halloweenkor van céges parti, de azt nagyon komolyan vesszük. Az én Nyugati Boszorkány jelmezem 6 órán keresztül készült, és utána legalább egy hétig nem tudtam teljese megszabadulni az arcomat borító zöld festéktől, ami már önmagában is a siker egy fajtája. Eredetileg, A démon arca miatt, a saját fejem belsejének akartam öltözni, de a kollégáim azt mondták, az túl félelmetes volna egy céges bulira…" – mondta a világ egyik legsikeresebb producere egy múlt heti közönségtalálkozón. 

A démon arca/Incarnate - Hazai bemutató: 2016. december 8.

Megosztás facebookon