asdf

A Power Rangers is kap egy saját filmet

A Tini Nindzsa Teknőcök és a G.I. Joe után újabb népszerű gyermeksorozatból készül élőszereplős mozifilm, ezúttal a Power Rangers csapata akciózik majd a vásznon.

A Power rangers története igazi sikersztori, 1993-ban indult el a Mighty Morphin Power Rangers című élőszereplős sorozat, mely három évadot és két mozifilmet élt meg, majd igazi márkanévvé vált, azóta számtalan animációs széria és különböző számítógépes játék követte. Most a Lionsgate úgy döntött, hogy új életet lehelnek a színes ruhákba öltözött tinédzserekbe és újradolgozzák az eredeti sorozat sztoriját. 

power rangers

"A Lionsgate a megfelelő hely arra, hogy új szintre emeljük a Power Rangers univerzumát. Megvan nekik a szükséges technika, látásmód és marketinges stratégia egy franchise elindításához, olyan sikerekkel a hátuk mögött, mint Az éhezők viadala, vagy az Alkonyat. Velük a hátunk mögött biztosak vagyunk benne, hogy sikerül megfognunk a Power Rangers világát és egy emlékezetes, egyedi filmet faragunk belőle." - nyilatkozta a hősöket megalkotó Haim Saban.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Haim-mal és csapatával dolgozhatunk és egy újabb népszerű franchise-t dolgozhatunk fel. A Power Rangers történetek több, mint húsz éve szórakoztatják a különböző generációkat és ma erősebbek, mint valaha. A megfelelő partnerrel és alapanyaggal olyan filmet készíthetünk, ami elnyeri majd a filmek szerelmeseinek tetszését." - folytatta a Lionsgate elnöke. 

A film valamikor 2016 táján érkezhet a mozikba és ha siker lesz, akkor biztosan érkeznek majd folytatásai is. A szereplőkről, rendezőről és forgatókönyvíróról egyelőre semmit nem tudni, de hamarosan biztos bejelentik majd, kiknek a keze alatt éledhet újjá a Power Rangers.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon