asdf

A Michael Jackson életrajzi film lehet a stúdió legsikeresebb produkciója

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Jim Packer, a Lionsgate filmstúdió televíziós világforgalmazási üzletágának igazgatója egy filmes találkozón kijelentette, hogy szerinte a Michael című életrajzi filmjük a stúdió valaha is készült legsikeresebb produkciója lesz.

A jövő tavasszal mozikba kerülő, Michael Jackson-ról szóló film már most hatalmas érdeklődést kelt, ami csak fokozódni fog a premier közeledtével. Ehhez iparági szakértők hozzáteszik, hogy Packer jóslata nem alaptalan, hiszen Jackson albumai csak idén 566 millió példányban fogytak világszerte, vagyis népszerűsége töretlen.

„Az a felhajtás, amit minden egyes alkalommal kapunk, amikor egy kép megjelenik, őrületes” - mondta Jim Packer, a világméretű televíziós forgalmazásért felelős elnök egy befektetői konferencián.

MICHAEL-movie-2024

Michael című filmet Antonie Fuqua rendezi, aki nem kispályás filmes, ő rendezte Denzel Washingtont a Kiképzésben, amiért a színész Oscart-kapott, ugyancsak Washingtonnal készítette a Védelmező-trilógiát, és olyan további nagy sikerek fűződnek a nevéhez, mint a MélyütésA hét mesterlövész és az Emancipáció. A Pop Királyát az unokaöccse, Jaafar Jackson alakítja a filmben.

Michael – Hazai bemutató: 2025. árpilis 17.

Megosztás facebookon