asdf

Interstellar - Második angol előzetes

Minden eddiginél többet árul el az Interstellar – magyar címen Csillagok között – harmadik előzetese, amit a Comic-Con-ra kilátogató rajongók ugyan már láthattak, de a világ számára még csak most tették elérhetővé. Christopher Nolan új filmje remek látványt és szívfacsaró drámaiasságot ígér.

A tökéletes trükk direktorának új rendezése egy igazi, nagy betűs űrdráma ígéretével „fenyeget”. A Denevérember feltámasztója a látvány tekinttében ismét nem hazudtolta meg önmagát: továbbra is igyekszik a földön maradni, kicsit a Gravitációhoz hasonlítanám, annyi különbséggel, hogy az új élhető világok felfedezése miatt több sci-fi látványelemet kellett beleszőnie a képi megvalósításba.

Ami pedig a történetet illeti: az Interstellar erős drámai fűszerezésű felfedezős filmnek tűnik, amit főleg a főszereplő karakterek motivációi és tettei fognak mozgatni. Matthew McConaughey játéka már az előzetesben is lehengerlő, és nagy tétekben mernék arra is fogadni Anne Hathaway-jel nagyon jó párost fognak alkotni. Michael Caine nélkül pedig továbbra is elképzelhetetlen egy Christopher Nolan-film.

Az Interstellar-t 2014. november 6-án mutathatják be a hazai mozikban.

Megosztás facebookon