asdf

Januárban is DiCaprio-val kokóznak a legtöbben

DiCaprio legújabb filmje már negyedik hete a magyar mozinézők kedvence, még Jack Ryan sem tudta letaszítani az első helyről.

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio ötödik közös filmjéért teljesen odavan a magyar közönség, már negyedik hete uralja a toplisták élét. A hétvégén újabb 62 millió forinttal gazdagította az ezzel eddig összesen 368,5 millió forintos hazai bevételét. A hét nagyágyúja, a 12 év után frissen visszatérő Jack Ryan sem tudta maga mögé utasítani, csak a második helyig jutott a maga 26 milliójával. Ez is mutatja, mennyire toronymagasan vezet a bekokózott DiCaprio és baráti társasága. A dobogó harmadik helyén a Disney legújabb animációs meséje, a Jégvarázs áll, mely a múlt heti negyedik helyhez képest jobban teljesít. 

A Wall Street farkasa

Ezt Keanu Reeves szamurájos filmje, a 47 ronin követi, mely a második helyről csúszott vissza a hétvégén. A korábban a dobogó legalsó fokát elfoglaló A hobbit: Smaug pusztasága iránti érdeklődés is apad, Peter Jackson második hobbit-mozija ezúttal már csak az ötödik helyig jutott. 

47 Ronin

Az Augusztus Oklahomában című dráma sztárokkal fűszerezett filmváltozata 10 millió forintos bevétellel nyitott, amely egy ilyen drámához képest nem csekély teljesítmény, bár feltehetőleg a stábnak köszönhető, így Meryl Streep és barátai a hatodik helyre kerültek fel.

Augusztus Oklahomában

Vince Vaughn legújabb vígjátéka, az Elpuskázva is átlépte a 100 millió forintos összbevételt. Úgy látszik, még mindig sokan kíváncsiak egy olyan férfi történetére, aki egy véletlennek köszönhetően 533 gyermek édesapja. 

Elpuskázva

Csányi Sándor meleg filmje, a Coming out is visszaesett két helyet, ezzel most nyolcadik. Bár sokan már előre bukásra ítélték, magyar filmhez képest szokatlanul sikeres, már hetedik hete vetítik a mozik. Eddig összesen 166,5 millió forintot gyűjtött össze csak a jegyeladásokból.

Coming out

Lars von Trier erősen szexuális témájú drámája, A nimfomániás csupán a kilencedik helyre került fel a nyitóhétvégén, vagyis a vártnál jóval kisebb iránta az érdeklődés. Persze ez érthető is, hiszen az utóbbi időben egyre nagyobb számban készülnek ehhez hasonló alkotások.

A nimfomániás - 1. rész

A toplista legvégén a 9 Oscar-díjra jelölt 12 év rabszolgaság áll, melynek oka az lehet, hogy elég nehezen emészthető kőkemény darab. Feltehetőleg a díjzápor után jobban feléled majd iránta az érdeklődés.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon