asdf

Jonah Hill és Leonardo DiCaprio újra együtt

  • Szerző: P. Kristóf
A Wall Street farkasa óriási sikere és az Oscar-jelölések után újra közös filmen dolgozik Leonardo DiCaprio és Jonah Hill.

Ráadásul nem is akármilyen projekten dolgoznak együtt, hanem ezúttal is egy életrajzi filmet készítenek, méghozzá egy Vanity Fair-ben megjelent 1997-es cikk alapján, melynek a címe Richard Jewell balladája és IDE kattintva tudjátok elolvasni angolul. A történet egy férfiról szól, akit hősként ünnepeltek, miután az atlantai olimpián megtalált egy hátizsákba rejtett bombát, majd a zsomozás során ő vált az első számú gyanúsítottá. A film azt mutatná be ennek kapcsán, hogyan képes megváltozni minden akár pár óra alatt is a hírek világában és mennyire tudja tönkretenni mindez egy ember életét. 

Hill Caprio

Jonah Hill játszaná a főszereplőt, míg DiCaprio az ő déli védőügyvédje lenne, aki korábban főként piti ingatlanügyekkel foglalkozott, de mégis sikerült kiállnia ügyfele mellett még a legnehezebb időszakokban is. Az eddigi hírek alapján ez a film is hasonló perspektívából közelítené meg a valós esmeényeket, mint Scorsese legutóbbi mesterműve, de egyben tovább is bővíti Hill drámai szerepeinek sorát. A feltörekvő komikus egyre több komoly darabban villantja meg színészi tehetségét, amit az is mutat, hogy idén már másodjára jelölték Oscar-díjra.

2014-ben is láthatjuk majd James Franco oldalán a True Story című filmben, mely egy olyan férfi életét mutatja be, akinek a személyazonosságát ellopta egy gyilkos, de a komédiázást sem hagyja abba, ugyanis ismét Channing Tatum-mal nyomoz majd a 22 Jump Street-ben. 

A készülő filmről egyelőre semmi többet nem lehet tudni, további információkért maradjatok velünk.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon