asdf

Emily Blunt a Marvel kapitány szerepről nyilatkozott

A Marvel évek óta tervez Emily Blunt-tal, de eddig még csak szóbeszéd szinten. A Vasember 3. és a Bosszúállók 2. kapcsán merült fel a színésznő neve, de most úgy tűnik a Captain Marvel főszerepét szánják neki.

Az év egyik talán legmeglepőbb fordulata, Emily Blunt akció szerepe A holnap határán című idei sci-fiben. Lehet, hogy ő lesz a következő nagy akcióhős? Könnyedén vette az akadályt a nyár nagy sikerfilmjének főszereplőjeként és talán le is játszotta egy kicsit a vásznon Tom Cruise-t.

emilyblunt_holnap

A film sikerén felbuzdulva rajongók kampányolni kezdtek el, annak érdekében, hogy Blunt folytassa az akció szerepeket és ő legyen a Marvel közel jövőben tervezett Marvel kapitánynak a főszereplője. De megtörténhet ez? És mit gondol erről maga Emily Blunt?

emilyblunt_captainmarvel

Egy interjúban feltették ezt a kérdést a gyönyörű színésznőnek, aki mosolyogva ezt válaszolta: "Ez vicces, mert én is sok helyről hallom, hogy szeretnék, ha én lennék Marvel kapitány, de én nem kaptam hivatalos felkérést. Őszintén megvalva, nem tudom honnan származik ez a pletyka. Azt gondolom, hogy minden szerepben kimagaslónak kell lenni. Jó szerepeket akarok játszani és ezek ritkán esnek egybe a szuperhős karakterekkel. A női szuperhős szerepek általában rosszak, bár mostanában azért vannak jobbak is."scarlettjohansson_marvel

Miután Scarlett Johansson bizonyított a Fekete Özvegy szerepében, a Marvel elkezdett számolni a női szuperhősökkel. Krysten Ritter meghosszabbította szerződését a Netfixen futó Jessica Jones és a Védelmezők minisorozat főszerepében, emellett Elisabeth Olsen is megjelenik a Bosszúállók Ultron korában mint Scarlet Witch és ezzel nagy gondot okoz valódi a Föld legnagyobb szuperhőseinek. Sok időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy több női tehetség jelenjen meg, de Emily Blunt minden bizonnyal izgalmaun s részét fogja képezni ennek a csapatnak, ha valóban őt választja a stúdió.Captain marvel_1

Blunt az interjúban bevallotta, nem tudott sok mindent a karakterről, de felkeltette az érdeklődését, amikor Mike Ryan "erős és szellemes"-ként jellemezte azt.
"Ez csodálatosan hangzik. Még senki nem hívott a szereppel kapcsolatban, de ha hívnak, akkor igent fogok mondani, még ha az egy musical szerep is lesz" - mondta nevetve Emily, akivel a Vadregény című Disney musical moziban találkozhatunk 2015. január 1-jétől. Addig is dukkolunk, hogy megkapja a szerepet, de van még idő 2018 július 6-ig.

Megosztás facebookon