asdf

Megkezdődött a Captain Marvel forgatása! Íme az első fotók!

A Marvel Studios megkezdte legújabb filmje, a Captain Marvel felvételeit Los Angelesben, ahol a munkálatok java folyni fog. További forgatási helyszínek lesznek a szintén kaliforniai Fresno, illetve Baton Rouge és New Orleans Louisiana államban.
A film rendezőpárosa Anna Boden és Ryan Fleck, akik többek között az Oscar-díjra jelölt Fél Nelson-t készítették korábban. A címszerepet az Oscar-díjas Brie Larson játssza, partnerei a korábbi Marvel-mozikból már ismerős Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Lee Pace és Clark Gregg, valamint Ben Mendelsohn és Jude Law.
Captain Marvel_Brie Larson_00
A képregényekben először 1968-ban felbukkant Marvel-figura alapján készült Captain Marvel folytatja a nagyívű filmsorozatot, amelynek korábbi tagjai A Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, a Bosszúállók, a Vasember 3., a Thor: Sötét világ, az Amerika Kapitány: A Tél Katonája, A galaxis őrzői, a Bosszúállók: Ultron kora, A Hangya, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Doctor Strange, A galaxis őrzői vol. 2., a Pókember: Hazatérés, a Thor: Ragnarök és legutóbb a Fekete Párduc voltak.
Captain Marvel_Brie Larson_01
Captain Marvel_Brie Larson_02
A történet Carol Danvers-t követi nyomon, akiből a világegyetem egyik legnagyobb hatalmű hőse lesz, mikor a Föld két idegen faj galaktikus háborújának részesévé válik. Az 1990-es években játszódó Captain Marvel vadonatúj kaland a Marvel mozis univerzumának eddig ismeretlen szakaszából. A címszerepet játszó Brie Larson elég keményen edzett a szerepre, amit szívesen mutat meg instagram oldalán is.

Captain Marvel - Hazai bemutató: 2019. március 7.
Megosztás facebookon