asdf

Emily Blunt a forgatáson majdnem kinyírta Tom Cruise-t

A holnap határa sztárja, Emily Blunt az amerikai Conan show-ban fedte fel titkát, miszerint az új akciófilm forgatása során kis híján megölte Tom Cruise-t

Aki látta a filmet, az tudja, hogy nem éppen kifizetődő Tom Cruise-nak lenni A holnap határa című filmben. A 31 éves színésznő korábban úgy nyilatkozott, hogy sosem akart Tom Cruise-zal egy filmben játszani, most pedig elismerte, hogy egy jelenet felvétele közben Cruise annyira bosszantotta őt a hátsó ülésen, hogy úgy döntött, megleckézteti egy kicsit a nagydumás sztárt. Így mit sem törődve Cruise javaslatával, merő dacból úgy döntött, hogy még azért sem lassítja le a járművet.

0606-tom-cruise-tomorrow-

"Csak annyit hallottam, hogy "fék, fék, fék! Em, fékezz! Ó, Istenem! Ennek nem lesz jó vége! Em fékezz már az Istenért!"- emlékszik vissza a Golden Globe-díjas színésznő.

A sok figyelmeztetés ellenére, Emily nem állította meg a száguldó járművet, így a vakmerő duó neki csapódott egy fának.

"Én tényleg fékeztem, csak egy kicsit későn, így nekimentünk egy fának. Amikor először hallottam Tom kiáltásait, kezdetben csak az járt a fejemben, hogy "Ó fogd már be!". Úgy gondoltam, többet tudok a vezetésről mint ő, de mint kiderült tévedtem."- mesélte Emily, aki belátja, hogy túlreagálta a dolgokat. Eltekintve Emily büszkeségétől és leszámítva Tom Cruise ijedtségét, szerencsére egyikőjük sem sérült meg.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon