asdf

Napi pletyka: Tom Cruise a Star Wars VII-ben?

Egészen elképesztő, hogy egy nagyon népszerű és felkapott film franchise esetében a „bennfentes források” milyen összeesküvés-elméleteket tudnak szőni. Elég csupán annyi, hogy egy ismert hollywoodi színész találkozik egy rendezővel vagy producerrel, és máris robban a bomba. Ezúttal a pletykagyárasok célkeresztjébe Tom Cruise és a világ legnépszerűbb űreposzának új része, a Star Wars VII került.

Annyi történt, hogy A holnap határának sztárja, Tom Cruise Nagy-Britannia szívében, Londonban tartózkodott, és ha már arra járt, akkor egy vacsora erejéig összefutott a Star Wars VII. részének direktorával, J. J. Abrams-szel is. Egy bennfentes információ alapján azért került sor a találkozóra, hogy nyugodtan meg tudják vitatni Tom Cruise feltűnésének részleteit a készülő Jedi kalandban.

tom_cruise_starwarsVII

Az is a pletykagyártó malmára hajtja a vizet, hogy a népszerű színész és a kiváló rendező jól ismerik egymást. Korábban együtt dolgoztak a Mission:Impossible III. részén, ami nem csak Ethan Hunt-karakterébe, hanem Tom Cruise karrierjébe is új életet lehelt. Ráadásul a hollywoodi színésznek a sci-fi műfaj sem idegen – Feledés, A holnap határa– és Az utolsó szamuráj óta azt is tudjuk róla, hogy jól bánik a karddal.

Érdemes ezt az információt nagyon rugalmasan kezelni, ugyanis semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett még ezzel kapcsolatban a stúdiótól, a rendezőtől vagy magától Tom Cruise-tól. Igaz, hogy a forgatások elkezdődtek már, de a pletyka szerint Tom Cruise nem főbb szerepet, csak egy rövid cameo-t kapna, így elméletileg bőven lenne még arra idő, hogy felvegyék vele a jeleneteket. A magam részéről úgy gondolom, hogy egy nagy kacsával van dolgunk. Mindenestre ha tényleg hivatalos megerősítésre találna ez a pletyka, akkor azzal igazán új színt kapna a készülő űrkaland.  

A Star Wars VII a tervek szerint 2015. december 18-án kerülhet a mozikba.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon