asdf

Csúszik a Star Wars VII. forgatása, új színészek a stábban

  • Szerző: Medve Pál
Már bő egy hete tudjuk, hogy Harrison Ford lábtörése miatt megakadt az új Csillagok Háborúja mozi forgatási képe. A hétvégén hivatalossá vált, hogy Ford balesete miatt a filmrevétel csúszik. Azonban a szomorú hír ellenére kaptunk két új színészt a stábba.

A Disney, a Lucasfilmmel karöltve egy nyitott casting programot hirdetett ki, amelyen 37 ezer jelentkezőből, Crystal Clarke és Pip Anderson amatőr színészeket választottak ki. A franchise hagyományokhoz hűen előszeretettel szerepeltet feltörekvő, ismeretlen tehetségeket a filmjeiben. Ebben a programban került be a fent említett két név is. Kiválasztásuk hosszú és alapos program követte, Amerika és Anglia 11 városában szelektáltak szűk 40 ezer jelentkezőből.

 movies-star-wars-cast

Pip Anderson a bennfentes városi "sportok" szerelmeseinek talán ismerős lehet, ugyanis Nagy-Britannia egyik leghíresebb parkour művésze. Filmográfiája még vérszegény, eddig csak egy testdublőri játék ékeskedik a neve mellett, amit egy Csodálatos Pókember TV reklámban jegyzett. Kiváló ugródeszka lehet az akrobatikus fiatalnak a galaktikus trilógia folytatása. Az amerikai származású Crystal Clarke filmművészeti iskolát végzett a Glasgowi egyetemen. Színészi karrierje elején - akárcsak Pip Andersonnak - szintén első nagyjáték film produkciója lesz. Clarke a galaktikus háború mellett - szintén jövőre megjelenő - The Moon and The Sun-ban lesz látható Pierce Brosnan mellett. Jó látni, hogy a franchise továbbra is törődik a fiatal tehetségekkel, és lehetőséget ad a feltörésre egy elsőfilmes szuperprodukcióval.

movies_star_wars_bts_pics_2

Harrison Ford sérüléséről érkezett múlthéti hírek most frissültek. Az utólag hivatalossá vált lábtörést a forgatás után azonnal ellátták, és Ford megkezdhette a 8 hetes rehabilitációját. A kényszerpihenő miatt Han jelenetei csúsznak, ami egyenlőre a 2015-ös december 18-ai bemutatón nem befolyásol. 

Star Wars VII. - Bemutató: 2015. december 18.

Megosztás facebookon