asdf

Megvan a Star Wars VII premierjének dátuma

  • Szerző: P. Kristóf
Teljes gőzzel zajlanak a film előkészületei, a Disney most már a premier pontos dátumát is bejelentette.

A Star Wars VII munkacímre keresztelt produkcióról eddig annyit lehetett tudni, hogy valamikor 2015-ben kerül a mozikba, de felröppentek olyan pletykák is, hogy 2016-ra tolódhat. Most azonban hivatalosan is bejelentették, hogy a régóta várt folytatást 2015. december 18-ától lesz majd látható, természetesen 3D-ben.

star wars vii

A Disney Stúdió szóvivője, Alan Horn azt nyilatkozta: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk a 2015-ös bemutató dátumát, mely ezzel nem csak beharangozza az ünnepek moziszezonját, de egyben elég időt ad is a csapatunknak, hogy egy szenzációs filmet készítsenek."

Bár folyamatosan keringenek a hírek a színészekről, eddig egyetlen egyet sem jelentettek be hivatalosan. A stáb eddig ismert tagja: J.J. Abrams rendezi és Lawrence Kashdan (Az elveszett frigyláda fosztogatói, A birodalom visszavág) írja a forgatókönyvét, Kathleen Kennedy, J.J. Abrams és Bryan Burk a producerek, míg Tommy Harper és Jason McGatlin executive producerek lesznek. A film zenéjét ezúttal is John Williams szerzi majd.

A forgatás jövő tavasszal kezdődik el a Pinewood Stúdióban, Angliában.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon