asdf

Tom Cruise-nak lenni halálos

Végérvényesen is itt a nyár és sorra jönnek a jobbnál jobb filmek. Godzilla, X-Men: Az eljövendő múlt napjai után Tom Cruise mondhatni „déjá vu” érzéssel berobbant a mozikba, mégpedig A holnap határával.

Doug Liman rendezésében megérkezett az év egyik legjobban várt sci-fije, Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével. Milyen jó lenne néha újra élni eseményeket, vagy épp kijavítani olyan hibákat, melyek durva következményekhez vezetnek. Tom Cruise ezt újra és újra megteheti. Hogy miért? Mert állandóan meghal, és elölről kezdi az egész napot.

A_holnap_hatara_jelenetfoto (18)

A történet röviden: a Mimicek megtámadták a Földet és legyőzhetetlennek tűnnek. Új harci páncélokat vetnek be, majd egy győztes csata után Rita (Emily Blunt) lesz mindenki számára a példakép. Bill Cage (Tom Cruise), aki életében nem harcolt és köze nem volt az erőszakhoz, bele kényszerül a földönkívüliek elleni támadásban való harcba.

A_holnap_hatara_jelenetfoto (16)

A partraszállás óriási káoszba torkollik és Cage váratlanul (és hirtelen) életét veszti, vagyis nem! Felébred (mintha álmodta volna) és az elmúlt nap eseményeit újra és újra átéli. Sorozatosan meghal a csatában, de napról napra jobb lesz a harcokban. És akkor a jó öreg Tom Cruise hogy menti meg a Földet? Szerencsére ez nem a Világok harca, de egyértelműen Mission Impossible feelingje van a dolognak, mert a végén mindig meghal, majd felébred, lehetetlennek küldetésnek tűnik. Szerencsére Rita és Carter doktor (Na, nem az a Carter doki, hanem egy őrültnek titulált proff.) nem csak dísznek vannak a filmben, velük együtt próbálja leküzdeni Cage a földönkívülieket. Az időhuroknak és a kis csapatnak köszönhetően minden egyes alkalommal közelebb kerül ahhoz, hogy megállítsa az idegeneket. Azonban Cage-t is érik meglepetések...

A_holnap_hatara_jelenetfoto (27)

Bourne rejtély és a Mr. & Mrs. Smith rendezője, Doug Liman a legjobb akciófilmjét készítette el, ami tökéletes nyár esti szórakozást nyújt. A főszereplők zseniálisak, a történet egyszerű, a cselekmény pörgős és meglepetésekkel teli. Cage (Tom Cruise) jellemfejlődésen megy keresztül, hiszen az elején egy töketlen kis PR muki, majd a csaták során bitang jó gyilkolóvá válik. Rita (Emily Blunt) kőkemény és rettenhetetlen, ami még nőiességét sem nyomja el. A legdögösebb gyilkológép, akit láthattál valaha a vásznon. Szóval, kedves férfiak, extrán gondoltak rátok a film készítői. 

A_holnap_hatara_jelenetfoto (34)

Összességében: székbe taszít, izgalmas és baromi szórakoztató. Akcióból nincs hiány, a látvány brutálisan jó és kidolgozott, kapunk egy nagyon kevés romantikát is egy csók erejéig (Tom Cruise már csak ilyen). A holnap határa: az idei blockbusterek egyik legjobbja. Mindenkinek kötelező!

A HOLNAP HATÁRA 3D 

Eredeti cím: Edge of Tomorrow 3D

Főszereplők: Tom Cruise, Emily Blunt, Jeremy Piven, Bill Paxton. Operatőr: Dion

Beebe. Látvány: Oliver Scholl. Írta: Hiroshi Sakurazaka, Danter Harper, Joby Harold,

Alex Kurtzman, Christopher McQuarrie, Roberto Orci

Rendezte: Doug Liman

Mozibemutató: 2014. május 29.

Színes, szinkronizált amerikai film

Műfaj: sci-fi / akció

Gyártó: Warner Bros.

Játékidő: 117 perc

Korhatár: 12

A FILM SZINKRONOS IMAX 3D, 4DX, 3D, 2D ÉS 3D OV VERZIÓBAN KERÜL BEMUTATÁSRA

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.


Megosztás facebookon