asdf

Összeálltak a „Disneyállók”

Manapság nagyon divatossá váltak a különböző univerzumok kiépítései, ami bár a Marvel-nél remekül működik, a többieknél valahogy akadozik a gépezet. Hiába vannak a DC-nek is népszerű karakterei, valamiért képtelenek egyről a kettőre jutni. A Disney most újra megmutathatja nekik, hogy hogyan is kell ezt rendesen csinálni.

Rob Marshall (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) musical-fantasy hibridjéről van szó, amelyben összeereszti a gyerekkorunk klasszikus mesehőseit. A rövid alaptörténet a következő: egy gonosz boszorkány elátkoz egy átlagos, hétköznapi péket, aki ennek köszönhetően egy elvarázsolt erdőben találkozik a híres rajzfilm karakterekkel.

into_the_woods_1

into_the_woods_2

into_the_woods_3

into_the_woods_4

into_the_woods_5

into_the_woods_6

into_the_woods_8

into_the_woods_9

A direktor az Into the Woods-hoz igazán impozáns szereplőgárdát tudott leszerződtetni. A produkció húzóneve egyértelműben a Farkas bőrébe bújó Johnny Depp lett, aki jól ismeri a musical műfajt. Rajta kívül még részt vesz a mesés kalandban az Enterprise fiatal kapitánya Chris Pine, Emily Blunt, Anna Kendrick, Meryl Streep és James Corden is.

Rob Marshall rendezésében készülő Into the Woods várhatóan 2014. december 25-én varázsolhat el bennünket a mozikban. 

Megosztás facebookon