asdf

Johnny Depp újra jól bevált karakterei bőrébe bújik

Július 11-én mutatták be a színész legújabb moziját, A magányos lovas-t, melyet A Karib-tenger kalózai franchise-ért is felelős Gore Verbinski rendezett.

Jelenleg Transcendence című új sci-fijének forgatásával van elfoglalva, de már készül az Into the woods című fantasy musical is.

Mad-Hatter-tea

Az új hír, hogy hosszas tárgyalások után már szinte bizonyosnak mondható, hogy Depp visszatér az Őrült Kalapos szerepében az Alice Csodaországban második részében, mely az Alice tükörországban munkacímet kapta. A Disney egyik legsikeresebb produkciója pár éve világszerte egy milliárd dollárt hozott, így nem is csoda, hogy ennyire ragaszkodnak a folytatáshoz. Tim Burton-t a Muppets-et is rendező James Bobin váltja, a forgatókönyvíró ismét Linda Woolverton lesz. A stáb további tagjairól, az előző rész színészgárdájáról és a forgatás kezdetéről egyelőre nincs több információ.

Piratas-do-caribe2

Az viszont már biztos, hogy Depp másik nagy Disney figurája, Jack Sparrow 2015-ben visszatér a vászonra, ötödik alkalommal is. A direktori székbe a Kon-Tiki és a Las Bandidas alkotói, Joachim Ronning és Espen Sandberg kerül. A további szereplőkről egyelőre semmit sem lehet tudni, bár felmerültek pletykák, hogy Penelope Cruz újra feltűnik majd a világ legjobb kalózának oldalán. Jerry Bruckheimer producer azt nyilatkozta, a forgatás még az idei év végén, vagy legkésőbb 2014 elején megkezdődik és egy igazán friss, új horizontokat megmutató filmet szeretnének csinálni.

Megosztás facebookon