asdf

Nyilvánosságra hozták a Karib-tenger kalózai ötödik részének alcímét

  • Szerző: P. Kristóf
Jack Sparrow kapitány legújabb kalandja hivatalosan is alcímet kapott, a forgatás januárban kezdődhet.

jacjs_karib

A készítők nyílvánosságra hozták, hogy a Karib-tenger kalózai ötödik részének alcíme a széria alapjául szolgáló Disneyland látványosság mintájára Dead men tell no tales lesz, mely magyarul nagyjából annyit tesz: A holtak nem mesélnek.

Az első rész tíz éve került a mozikba és óriási sikert aratott, azóta Johnny Depp karaktere, Jack Sparrow minden részben visszatér, hogy furfangos terveivel és hülyeségével szórakoztassa a nézőket. Legutoljára 2011-ben láthattuk Ismeretlen vizeken, ezúttal Penelope Cruz, Ian McShane és Sam Claflin oldalán. A legendás kalóz akkor világszerte több, mint egy milliárd dollárt szedett össze, így nem csoda, hogy a stúdió annyira támogatja a folytatást.

A rendezői székbe ezúttal a 2012-es Kon-Tiki című filmmel ismertséget szerző norvég páros, Joachim Rønning és Espen Sandberg kerül, a forgatókönyvet a Kapj el, ha tudszt is jegyző Jeff Nathanson írja. A Disney Studió a Magányos lovas bukására hivatkozva csökkenteni kívánja a film büdzséjét, reméljük ez nem fog a produkció színovnalának romlásához vezetni. A további szereplők listája és a történet még nem látott napvilágot, egy valami viszont biztos, a szinte teljesen új stábbal megpróbálnak friss vért vinni a szériába.

A forgatást januárban kezdik meg, és 2015. július 15-én fogják bemutatni az amerikai mozik. 

Megosztás facebookon