asdf

2016-ra csúszik Jack Sparrow ötödik kalandja

  • Szerző: P. Kristóf
A Disney a tegnapi Hangyaemberes bejelentés után most még egy produkciója bemutatóját csúsztatta el, ám ezúttal nem kedvező irányba.

karibTegnap megtudhattuk, hogy a Disney Studióhoz tartozó Marvel egyik új képregényadaptációja, a Hangyaember az eredetileg tervezettnél négy hónappal korábban kerül a mozikba. A klasszikus előbb a jó hírt elvvel élve ma következett a rossz, ugyanis A Karib tenger kalózai széria ötödik, A holtak nem beszélnek alcímet kapó része 2015. július 10. helyett csak várhatóan 2016-ra készül el a bemutatásra. A csúszást egyelőre nem indokolták meg semmivel, de állítólag idén ősszel kezdődnének meg a munkálatok.

A forgatókönyvet Jeff Nathanson írja, aki korábban olyan filmek szkriptjén dolgozott, mint a Kapj el, ha tudsz vagy az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. A sorozat történetében először a rendezői székbe két fő kerül, név szerint a Kon-Tiki című filmmel ismertté váló norvég páros, Joachim Rønning és Espen Sandberg. A cselekményről és a további stábról egyelőre semmit sem lehet tudni, csupán annyi bizonyos, hogy Johnny Depp ismét visszatér Jack Sparrow kapitány szerepében.

Még a negyedik rész előtt lehetett hallani, hogy egy teljesen új trilógiát akarnak összehozni, azóta viszont erről nem beszéltek, így felmerül a kérdés, vajon az Ismeretlen vizeken folytatása lesz e vagy egy egészen más történet.  Reméljük nemsokára bővebb információkat kapunk minden idők legjobb kalózának ötödik hollywoodi útjáról, addig is maradnak a találgatások és a pletykák. Ti milyen szereplőket látnátok szívesen újra a korábbi részekből?

Megosztás facebookon