asdf

Nem igaz, hogy Tom Cruise az asszisztensével jár!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Napokig azon csámcsogott a sajtó az egész világban, hogy Tom Cruise szerelmes az asszisztensébe, Emily-be. Szép kerek a történet, de ettől még nem igaz.

A People magazinban jelent meg cáfolat, hogy Tom Cruise az asszisztensével járna. A hír azért hozta lázba a rajongókat, mert a 22 éves Emily Thomas nagyon hasonlít a sztár exnejére, Katie Holmes-ra.tom-cruise-katie-holmes-look-alike-assistant-emilyS mivel a Mission: Impossible - Titkos nemzet több hónapos forgatása során sülve-főve együtt voltak, nem kellett túl sok fantázia ahhoz, hogy összeboronálják őket. "Az egészből semmi nem igaz, az meg egyenesen kész röhej, hogy már el is jegyezték volna egymást. Csak munkakapcsolat köti össze őket, teljesen professzionálisan kezelik a dolgot."  - mondta a People magazinnak egy stábtag.

tom_cruise_and_emily_Közben filmipari szakemberek már azt mérlegelik, hogyan teljesít majd a mozikban az ötödik Mission: Impossible produkció. Észak-Amerikában 3800 moziban mutatják be egyszerre, ezek egy része IMAX formátummal is várja a nézőket. A becslések szerint a film a nyitóhétvégén 40 millió dollárnál is többet hoz majd a pénztáraknál, és azt feltételezik, hogy a bevétel hasonló ívet ír majd le, mint az előző rész, a Mission: Impossible - Fantom protokoll esetében. Az a produkció első amerikai hétvégéjén "csak" 30 millió dollár körül hozott a konyhára, ám a következő hetekben erősen belehúzott, és a számláló végül 700 millió dolláros összbevételnél állt meg. Az új epizód a feltevések szerint valószínűleg ennél is jobban teljesít majd.

Mission: Impossible Rogue Nation - hazai bemutató: 2015. augusztus 6.

Megosztás facebookon