asdf

Tom Cruise három új filmmel tér vissza 2017-ben!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Egyre fényesebben ragyog Tom Cruise csillaga: legújabb filmje, a Mission: Impossible - Titkos nemzet összbevétele már meghaladja a 375 millió dollárt, és becslések szerint akár túl is szárnyalhatja az előző rész 700 milliós eredményét.

tom_cruise_mi_2015_mTom Cruise alig fejezte be a lélegzetelállító jelenetekben bővelkedő Mission: Impossible - Titkos nemzet c. film forgatását, de azóta ki sem látszik a munkából és nem panaszkodhat, hogy elhanyagolnák Hollywoodban. Hamarosan befejezi Mena című, megtörtént eseményeken alapuló filmjét. A nyolcvanas években játszódó történetben pilótát alakít, aki utasszállító gépén kokaint csempész a Medellín kartell megbízásából, míg le nem bukik, és be nem szervezi a kábítószer-ellenes hatóság.

Mena után Cruise kicsit szusszan, és novemberben már kezdi is forgatni a Jack Reacher 2-t. Az első rész több mint 218 millió dolláros összbevételt hozott, ezért a Paramount stúdió komoly reményeket fűz a folytatáshoz. Jövő nyáron a sztár a következő lehetetlen küldetésre vállalkozik: elkészíti a Mission: Impossible hatodik részét, amelyet a tervek szerint egy évvel később mutatnak be.

Mena - Hazai bemutató: 2017. január
Jack Reacher 2 – Várható bemutató: 2017 nyár
Mission: Impossible 6 - Várható bemutató: 2017. nyár

Megosztás facebookon