asdf

Bepasizott Katie Holmes? Tom Cruise castingol!

Egy biztos, Tom Cruise exfelesége dögösebb, mint valaha!

Hiába foglalkozik divattervezéssel, Katie Holmes-t az utóbbi időben egy laza cuccokban járó édesanyaként ismerhettük, amint kislányával, Surival sétálgat. A harmincnégy esztendős színésznő válása óta azonban dögösebb, mint valaha, és két filmben is szerepet kapott. Nem lenne hát csoda, ha sikerei hatására: Katie újra bepasizna.

katieh3

A pletykák szerint sikerült is neki, bár ezt ő maga tagadja. Tom Cruise exkedvese a minap néhány napot kettesben töltött el kislányával New York-ban. Ám ahelyett, hogy kipihent lenne, inkább dühös: a Grazia magazin szerint ugyanis pasizott, új szerelme pedig nem más, mint a huszonkilenc éves dzsesszzenész, Peter Cincotti. "Rengeteg közös van bennük. Peter hihetetlenül kedves. Az a típus, aki virágot vesz, és igazi nőként bánik Katie-vel" – meséli egy közeli barát. Kate tagadja állítólagos friss kapcsolatát, szerinte akkor a Húsvétot is együtt kellett volna tölteniük. Peter pedig egyenlőre nem hajlandó nyilatkozni.

katieh2

Mindenesetre a szóbeszéd nem csak magánéletéről szól, mivel a filmek mellett különböző kampányokban is bizonyít a Dawson és a haverok Joey-ja. Miután az H. Stern Írisz ékszerkollekció arcaként nemrég a tengerparton fotózták félpucéron, most az áprilisi Allure címlapján tündököl a szépség. Dögös, nemde?

tomc

Tom Cruise-ről szintén érdekes pletykák terjengenek, melyek szerint különleges társkereső módszerrel kutatja új párját. Tom önéletrajzokat vár a jelöltektől, majd különböző kategóriákba sorolja a lányokat, akár egy castingon. Állítólag Katie-re is hasonló módszerekkel talált rá a színész.

Megosztás facebookon