asdf

Válni akar a Mission Impossible sztárja

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: UIP-Duna
Paula Patton a 2 kaliber és a készülő Mission Impossible 5 sztárja maga döntött úgy, hogy elválik férjétől, aki hirtelen jött sikerei miatt egyre kevesebbet törődött vele. Bár a pletykák szerint az énekes férj, Robin Thicke mindent megtesz, hogy meggyőzze feleségét, a színésznő hajthatatlan.

Eddig úgy szóltak a hírek, hogy Robin Thicke volt az, aki a válás mellett döntött, pedig felesége, Paula Patton látta be, hogy nincs értelme folytatni. A pár húsz éve van együtt, még kamasz szerelmespárként kezdték, és kilenc éve házasok – illetve hamarosan csak voltak. Iparági pletykák szerint a kapcsolatot az tette tönkre, hogy Thicke hirtelen szupersztár lett Blurred Lines című slágerének köszönhetően, és belevetette magát az ezzel járó életformába, ami nem kedvez a polgári házasság intézményének. Már hónapok óta hírek keringtek arról, hogy az énekes nem válogat a barátnőkben, és emiatt közeleg a szakítás, mert Paula ezt nem tűri sokáig. Most Thicke igyekszik menteni, ami menthető, minden koncertjét lemondta, és Kanadába repült feleségéhez, aki azonban hajthatatlan. Szerinte már csak olyan részletek tisztázása maradt hátra, hogyan oldják meg hároméves kisfiuk, Julian Fuego láthatását, akit eddig is főleg édesanyja nevelt.

paulapattonrégen

Itt még boldog volt a pár

Paula Patton hamarosan kamerák elé áll a Mission: Impossible ötödik részében, amelynek természetesen Tom Cruise a főszereplője, de visszatér a mókamester Simon Pegg és a kőkemény Jeremy Renner is.

(Mission: Impossibe 5 – hazai bemutató: 2015. december)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon