asdf

A Marvel újabb csapást mér ránk, kinyírja Farkast!

A Marvel nem sz@rral gurigázik. Ha akarjuk, ha nem, mindig képes megújulni, beújítani és váratlan húzásaival rajongókat megdöbbenteni. Most Rozsomák, azaz Farkas életét ontja ki.

Thor-ból nő lett, Amerika kapitány afro-amerikai lesz, Vasember pedig lecserélésre került, és most meg Farkas sorsát pecsételték meg. - hozzáteszem kegyetlenül. Az egyik, ha nem a legnépszerűbb karakter megölése egy új képregény indításával válik egyértelművé, mivel a képregény címe utal a gaztettre. A mutáns 1974 őszén bukkant fel először a Marvel-univerzumban, méghozzá A hihetetlen Hulk 180. részében. Rozsomák valódi nevén James Howlett, de legtöbbször csak Logan igen sok oldalú ember: hős, tanár, barát, x-men, és bosszúálló a maga módján (Bosszú Angyalai). A Marvel most büszkén mutatja be a kanadai négy részes sorozatát Rozsomákról! 

death_of_wolverine+1_canada+variant

death_of_wolverine+2_canada+variant

A négyr észes Death of Wolverine (Rozsomák halála) sorozatban Farkas élete legnagyobb és végső csatájára készül. Sajnos hiába rendelkezik brutálisan jó képességekkel és hiába ötvözték a csontvázát adamantiummal, ami által elpusztíthatatlan?! Nincs csavar és kérdés: Farkas tényleg meghal!

Death-of-Wolverine-art-EW

A szkeptikusaknak üzeni Charles Soule, a sorozat írója, hogy Rozsomák tényleg meghal, és halott is marad. Így halálának tényétől csak a halálának módja lesz érdekes. Farkas többször közel került már a halához pályafutása során, de öngyógyító képességének köszönhetően nem kellett randiznia a kaszással.death_of_wolverine+3_canada+variant

death_of_wolverine+4_canada+variant

A négy részes képregény első részét szeptember 3-án már bemutatták, az utolsóra pedig szeptember 24-én kerül sor. Farkas halála szinte elképzelhetetlen, eddig örök győztesnek számított. Most végül egy olyan ellenséggel kell szembeszállnia, akivel nem tud megküzdeni, nem tud harcolni ellene. 

Soule, aki a Marvel több részében is dolgozott így nyilatkozott: "A saját életét tükrözi ez a négy rész. Azt akartuk, hogy minden kérdésre kapják meg a választ az olvasók, nézők. Egy másik oldalról megmutatva Farkast."

Marvel annyit üzent a rajongóknak, hogy készüljenek zsebkendőkkel... (mi meg üzenjük a Marvelnek: Neeeeeeee!)

Megosztás facebookon