asdf

Egy kis ízelítő A csodálatos Pókember 2-ből

  • Szerző: P. Kristóf
Javában zajlanka A csodálatos Pókember második részének utómunkálatai, a tervek szerint 2014. május másodikán kerül a mozikba. A Sony már bejelentette, hogy elkészítik a sorozat harmadik és negyedik részét is.

A csodálatos Pókember 2 a hálószövő képregényhős ötödik filmje lesz, a 2012-es A csodálatos Pókember folytatása. A történet teljesen eltér a korábban Tobey Maguire nevével fémjelzett Pókember trilógiától, a főszereplőt ezúttal Andrew Garfield alakítja. A rendező ismét Marc Webb, aki az 500 nap nyár című indie romantikus filmmel vált híressé. 

A történet az előző, azonos című epizód folytatása, Peter Parker továbbra is a bűn ellen harcol és építi kapcsolatát barátnőjével, Gwen Stacey-vel (Emma Stone). Közben új ellenségekkel találja magát szemben és a múltjáról is egyre többet tud meg. A főgonosz ezúttal Electro (Jamie Foxx) és Rhino (Paul Giamatti) lesz, de megjelenik majd Norman Osborn is, akiből később Zöld manó válik. Az őt alakító Chris Cooper azonban elárulta, hogy a második részben csupán felvezetik a karaktert, majd a harmadik vagy a negyedik részben bontakozik ki igazán. Ez nem az egyetlen vonulata a történetnek, ami a későbbi epizódokat készíti elő, az alkotók szerint sok rész lesz, ami a történet folytatását alapozza meg. 

Bár csak 2014. május másodikán fogják bemutatni, kaptok tőlünk egy kis ízelítőt belőle. A filmből készült jelenetképeket a képre kattintva tekinthetitek meg!

A csodálatos Pókember 2 - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

 
 
Megosztás facebookon