asdf

Pörgős dallal hálóz be minket Pókember

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Hamarosan mozikba kerül az új A csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man 2, hazai bemutató: május 1.), akire az eddigieknél is nagyobb csata vár rá. Új és régi ellenségei összefognak, hogy legyőzzék New York legnagyobb hősét.

Ám a jó zene mégsem maradhat ki a lenyűgöző kalandorgiából. A film különleges előadókkal turbózza fel a hálószövő visszatérését körülvevő, egyébként is izgatott hangulatot. A legfrissebb hír szerint Alicia Keys és Kendrick Lamar fogott össze egy új szám, az It’s On Again kedvéért, melyet kifejezetten A csodálatos Pókember 2. részére írtak. A szám zenéjét Pharrell Williams, Alicia Keys, a film zenéjét komponáló Hans Zimmer és Kendrick Lamar szerezte – így együtt egy Oscar, 8 Grammy és még sok más díj működik közre a számban.

– Pörgős és izgalmas számot kerestünk, amelyben azért benne van a közeledő veszély előérzete is – magyarázta a választás Marc Webb, a film rendezője. – Nagyon örülök, hogy Alicia a segítségünkre sietett.

– Megpróbáltuk megfogni a Pókember-történet lényegét – tette ehhez hozzá Alicia Keys, aki a legutóbb A nagy Gatsby-ben hallhattunk –, miszerint bárki különlegessé válhat. Mindannyiunkban lapul valahol ugrásra készen egy szuperhős.

The Amazing Spider-Man 2, hazai bemutató: május 1.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon