asdf

Andrew Garfield 2020-ig Pókember maradhat

Andrew Garfield és Marc Webb korábban azt nyilatkozta, hogy A csodálatos Pókember harmadik része után kiszállnak a sorozatból, most azonban úgy néz ki, hogy a főszereplő mégis marad még egy darabig.

Amióta a Pókembert alakító színész bejelentette, hogy a harmadik rész után kiszáll, azóta mennek a találgatások, vajon mi lesz A csodálatos Pókember sorozat sorsa. Egy ideig még az a lehetőség is felmerült, hogy egy feketebőrű hálószövő lép a helyére, ugyanis Peter Parker meghal a trilógia végén. Ezt azonban még ők maguk is megcáfolták, de a karakter sorsa továbbra is nyitott maradt. A Daily Star új információi szerint azonban mégis sikerült a Sonynak maradásra bírni Andrew Garfield-et, aki így 2020-ig szuperhős maradhat.

pókember

"Andrew szerződése jelenleg két további filmre kötelezi, egyre 2015-ben és egyre 2016-ban. Mi azonban legalább további négy filmre le akarjuk őt kötni, hiszen a sorozat hatalmas népszerűségnek örvend. A karakter az övé, ameddig csak vállalja." - nyilatkozta egy meg nem nevezett forrás a Sonytól.

A 2015-re ígért film egyelőre rejtély, hiszen korábban egyszer sem esett szó ilyesmiről. A harmadik Pókember film biztosan nem készül el addigra, így feltehetőleg csak a Baljós Hatos vagy a Venom lehet, de tekintettel arra, hogy egyiknek sem kezdődött el a forgatása, de még csak a szereplőket sem jelentették be, így ez is valószínűtlen. 

A Sony minden eszközzel megpróbálja magánál tartani a színészt, még azt is felajánlották neki, hogy a film bevételeiből kap részesedést az alapfizetése mellett. Ha elfogadja az ajánlatot és mellé a színészi díjazását, akkor összesen akár 100 millió dollárt is kereshet a sorozattal, ami rekordbevételnek minősülhet.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon