asdf

Kraven, a vadász is benne lehet A csodálatos Pókember 3-ban

A csodálatos Pókember második részének végén ugyan az X:Men - Az eljövendő múlt napjaiból láthattunk egy rövid jelenetet, de így sem maradt ki, hogy elhintsék a saját történetük folytatásának szálát. A stáblista alatt ugyanis kiderült, kikből áll majd össze a Baljós Hatos.

Aki végigülte A csodálatos Pókember 2. stáblista utáni jelenetét, az még egy ajádnékban részesülhetett, de csak ha a Shazam nevű lehallgató programot indította el a szám alatt, ami lezárta a filmet. Ekkor ugyanis hat teaser képet kapott, melyek alapján a rajongók egyből rájöttek, kiket láthatunk majd a Baljós Hatosban. A filmben látható Zöld Manó és Rínó mellett Kraven, Doctor Octopus, Keselyű és Mysterio szövetkezik majd a hálószövő szuperhős ellen. Ugyanakkor egyes források szerint ez még nincs kőbe vésve, ez csupán egy lehetséges változat, amitől a forgatókönyv alakulása során eltérhetnek még a későbbiekben. 

sinister

Marc Webb rendező közben beszélt Drew Goddard-dal, aki a Baljós Hatos filmet készítheti és megbeszélték, hogyan tervezi folytatni a történetet.

"Beszéltem Drew Goddard-dal és biztosak lehettek benne, hogy az általunk felvezetett dolgokat láthatjátok majd a vásznon előbb vagy utóbb. Van pár egészen különleges tervünk, péládul Doctor Octopus és Keselyű esetében. Vagy például ott van a kalapos úr az első rész végéről. Mindezek különböző mértékben, de meg fognak jelenni a jövőben a vásznon." - árulta el Webb.

A Baljós Hatos forgatása valamikor jövő januárban kezdődhet meg, de csak A csodálatos Pókember 3. után kerülhet a mozikba, vagyis feltehetőleg Peter Parker következő kalandja fogja igazán előkészíteni a sztoriját. Ezt az is megerősíti, hogy Marc Webb elárulta, Kraven, a vadász lehet az általa készített utolsó Pókember film főgonosza, hiszen sem ő, sem Andrew Garfield nem vállalta el a negyedik részt.

kraven

"Kraven. Kraven. Tetszik az ötlet. Keselyű, Octopus. Mysteriot mindig is érdekesnek tartottam. Skorpió talán, de igazából szerintem Kraven a legizgalmasabb." - nyilatkozta a rendező, amikor a harmadik rész főgonoszáról kérdezték.

A választást az is megerősítené, hogy a gonosztevő a második részből készült számítógépes játékban is feltűnik, egyelőre azonban még nem jelentették be hivatalosan a dolgot. 

A csodálatos Pókember 3. - Bemutató: 2016. június 10.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon