asdf

Pókember a Times Square-en szilveszterezik

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Sokak szerint a Times Square a világ közepe. Tényleg különleges hely: még hivatalos szuperhőse is van. 2014-ben a csodálatos pókember lesz az.
A világ legnagyobb szabadtéri szilveszteri bulijára minden évben New York szívében, a Times Square-en kerül sor. A – számtalan mozifilmben is megörökített – táncos-jelmezes esemény egyik fő attrakciója 1907 óta minden évben az, hogy pont éjfélkor a tér egyes számot viselő épületének tetején, egy hatalmas rúdon pont 60 másodperc alatt 43 métert ereszkedik egy óriási gömb – és éppen akkor érkezik a helyére, amikor éjfélt üt az óra. A téren általában 1 millió ember gyűlik össze, ám a tévéközvetítéseket még ennél is sokkal többen kísérik figyelemmel. Az idén mindannyian tanúi lehetnek annak, hogy egy váratlan vendége is van a megabulinak: a gömb leereszkedésekor a hihetetlen Pókember is tiszteletét teszi.
 
Pókember szilveszter
 
Előtte a bulizók már beleleshetnek a tér legendás óriás kivetítőjén a jövőre a mozikba kerülő A csodálatos Pókember 2. egy korábban még sehol be nem mutatott részletébe. Idén a Pókember New Yorkban szilveszterezik!
 
A csodálatos Pókember 2.  hazai bemutató: 2014. május 1.

 
Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!
Megosztás facebookon