asdf

Jótékonykodik A csodálatos Pókember 2. főgonosza

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
A csodálatos Pókember 2. rosszfiúja, Jamie Foxx filmbeli partnereivel kampányba kezdett a környezetünk megvédéséért.
Bár Jamie Foxx Electrót, a főgonoszt alakítja a nyár nagyon várt, és különösen látványosan ígérkező képregényfilmjében, A csodálatos Pókember 2.-ben, mégis ragaszkodik a pozitív szerepvállaláshoz. Ő is csatlakozott a WWF (a világ egyik legnagyobb környezetvédelmi segélyszervezete) új programjához, az Earth Hour Blue-hoz. Foxx azt kéri Pókember rajongóitól, a neten keresztül adakozzanak egy ugandai vidék falvai számára, hogy ott napkollektorokat és agyagtűzhelyeket építhessenek, és így megóvják a környéken frissen rehabilitált, eltűnésre ítélt erdőt. Ahogy a színész videóüzenetében mondja, egyetlen energiatakarékos agyagtűzhely építése évente 33 fa túléléshez járulhat hozzá. Idén a WWF segítségével fiatal önkéntesek egymillió facsemetét ültetnek el Ugandában.
 
 
Jamie Foxx azt nyilatkozta, hogy egy szenvedélyes videófelvétel győzte meg arról, segítenie kell. A felvételen ugandai szuperhősök próbálták bebizonyítani a világnak, hogy a faültetésre szükség van, ám ahhoz, hogy a fák életben maradhassanak, a közelben élők energiafelhasználást is meg kell oldani.
 
Foxx valamint A csodálatos Pókember 2.-beli partnerei, Andrew Garfield és Emma Stone az idén együtt száll szembe a környezetrombolással – reméljük, a szuperhősök ezúttal is győznek.
 
Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.
Megosztás facebookon