asdf

Jim Carrey is feltűnhet a legújabb Pókember moziban

  • Szerző: P. Kristóf
Annak ellenére, hogy ellenzi az erőszakot, a Kick-Ass második része után újabb szuperhősös akciófilmben tűnhet fel a világ egyik legismertebb komikusa, Jim Carrey.

Egy Danny Browne nevű rajongó tette közzé, hogy A csodálatos Pókember második részének forgatásán összefutott Jim Carrey-vel. Vajon csak látogatóként jelent meg, vagy részt is vett a munkálatokban? A fénykép még márciusban készült és eddig nem is kapott nagy figyelmet, ám nem rég egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy egy nagy komikus is kap egy kisebb szerepet a filmben, mely később a harmadik és negyedik részben válik majd igazán fontossá. Azóta megkezdődtek a találgatások, egyesek szerint Kletus Kassidy, az őrült sorozatgyilkos szerepében fog feltűnni, aki később Venom-nak köszönhetően Vérontóvá változik.

Mások szerint az egyetlen értelmes lehetőség, hogy a komikus Peter Parker főnökét, a házsártos J. Jonah Jameson-t fogja alakítani a franchise-ban. Szerintetek melyik karakter bőrébe fog bújni? Van értelme egyáltalán számára ilyen produkciókban feltűnni? 2014. május másodikán mindenre fény derül, ugyanis akkor mutatják be a pókszabású szuperhős kalandjainak második részét, Andrew Garfield-dal, Emma Stone-nal, Jamie Foxx-szal és Paul Giamatti-val a főbb szerepekben.

Megosztás facebookon