asdf

Vince Vaughn a True Detective 2. évadában?

  • Szerző: Medve Pál
Nic Pizzolatto neo-noir krimi folytatása körül már egyre nagyobb a kavarodás. Hetekkel ezelőtt még Colin Farrell és Taylor Kitsch detektív párosról terjengtek a pletykák, de most Vince Vaughn is szóba jött a HBO szériájával kapcsolatban.

A TVLine magazin szerint Vince Vaughn - igen, a komikus színész a Télbratyóból és a Kertvárosi kommandóból - esélyes lehet az egyik nyomozó főszerepre. Mielőtt bárkiben ellenérzéseket váltana ki a vígjáték színész, ne felejtsük el megemlíteni, hogy a színfalak mögött már lezajlott produkciói krimi és dráma zsáner filmek lesznek. Vaughn megjelenik a 2015 végén bemutatásra kerülő Term Life bűnügyi filmben, amint a nyugati kontinensen már nagyon várnak. Valószínűleg a True Detective készítői a betekintést nyerhettek az új nyomozós történetében, és a látottak alapján felmerült a casting gyanúja. Vaughn már kipróbálta magát a fullasztó hangvételű thrillerekben is, gondoljunk csak a Sejtre vagy a katasztrofális Psycho remakere, ahol az ördögi Norman Bates figuráját elég gyengén álmodta a vászonra.

casting-psycho-590

Egyelőre bizonytalanok a széria körül terjengő információk, már azt is beszélik, hogy nem három központi karaktere lesz a történetnek, hanem négy, így talán indokolt lehet Vaughn híre. A HBO stúdiója talán abban gondolkozik, hogy egy ismertebb nevet szerződtessen, de az még ne essen a megfizethetetlen kategóriában. Ha a hírek igazak akkor a limonádé filmek "királyának fel van adva a lecke, hogy igazi színészi képességeivel bizonyítson. Nic Pizzolatto nagyköltségvetésű sorozat krimije körül egyenlőre még minden bizonytalan. A szériával szóba hozott "A" listás színész armadával - amibe, valljuk be Vaughn nem tartozik bele - még bárki bekerülhet a továbbiakban. 

Megosztás facebookon