asdf

Így jártam anyátokkal a valóságban

  • Szerző: Spíler
  • Forrás: RedLemon
Lotyós tök, szétszórt doktornő… - kedvenc építészünk, Ted Mosby immáron az Így jártam anyátokkal 8. évadában keresi a leendő feleségét, a sárga esernyős lányt. Nincs ez másként a valóságban sem, hiszen a Tedet alakító Josh Radnor a szakítása óta nem talál magának megfelelő nőszemélyt. A férfi szereplők közül egyedül a nőfaló Barney Stinson él boldog párkapcsolatban – igaz, ő egy férfival. Tudni szeretné milyen a sorozat sztárjainak valódi magánélete? Utánajártunk!

Míg a ComedyCentralon futó Így jártam anyátokkal 8. évadában BarneyStinson, mindenki öltönyös macsója lassan felhagy a csajozással Robin és közelgő esküvője miatt és megszabadul a Tesó-kódexétől,  addig a karaktert játszó Neil Patrick Harris köszöni szépen, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Tíz éve. Mégpedig egy férfival. A női nézők legnagyobb bánatára ugyanis a sorozat csajozógépét a legdögösebb Victoria’s Secret különkiadás is hidegen hagyja, David Brutkával hamarosan össze is házasodnak.

 rendizó sztárok1

Josh Radnor, a sorozat Ted Mosbyja olyan színésznőknél próbálkozhatott be a történet során, mint a Lotyós Tököt alakító Katie Holmes, az Azok a ’70-es évek show-ból ismerős Laura Prepon, a dögös szőke, Ashley Benson, vagy éppen a Narancsvidék korábbi sztárja, Rachel Bilson. A valóságban azonban Josh korántsem ennyire szerencsés, miután kidobta Alkonyat-sztár barátnőjét, Julia Jones-t,Tedhez hasonlóan csak keresi, de még nem találja a nagy Őt!

 rendizó sztárok3

Michelle Williams-szel való szakítása óta Jason Segel is nehezen szedte össze magát, hiába próbálta pótolni a szőkeséget a szerb-ausztrál színésznővel, Bojana Novakoviccsal. A komikus látványosan, sőt egyesek szerint betegesen lefogyott az elmúlt hetekben. Ennek azonban egyszerű oka van, új szerepet kapott, Cameron Diazzal a mozivásznakon tettetik majd a boldog gerlepárt a Sex Tape című filmben. Addig Segel randizgat, nemrégiben egy ismeretlen szőke hölggyel kapták lencsevégre.

 rendizó sztárok2

Alyson Hannigan, aki Lilyt játssza a sorozatban és a Robin Scherbatsky-t alakító Cobie Smulders is hűek a valóságban karaktereikhez. Mindketten boldog házasságban élnek, sőt gyerekeik is vannak, a férfinép legnagyobb bánatára. Azonban míg a szitkomban Lily és Marshall kisbabájuk miatt, Robin és Barney pedig az elköteleződés miatt szenvednek, addig megszemélyesítőik sallangok nélkül élik privát életüket. Ami valljuk be, ritka dolog manapság az elvadult Hollywoodban.

Így jártam anyátokkal, új részek minden hétfő este 20:00-tól a ComedyCentralon!

Megosztás facebookon