asdf

Gotham: A jó, a rossz és a kezdet – előzetes

  • Szerző: Medve Pál
A fiatal Jim Gordon hazatér a háborúból, hogy Gotham bűnnel teli utcáit megtisztítsa a DC képregények kultikus rosszfiúitól. A sötét metropolisz nyomozó hőse útjára indítja a háborút a jó és rossz között! Az új előzetesben Gordon felügyelő CSI helyszínelőket megszégyenítő stílusban flangál a bűntény helyszínén.

Képregény és szuperhősök minden mennyiségben! A DC univerzuma a Comic-Con közeledtével óriási kampánnyal népszerűsíti a saját gyártású szériáit, megannyi Flash, Zöld Íjász, Constantine és Gotham előzetest és információkat kapunk. A legnagyobb hangsúly a Sötét Lovag előzmény történetein van, ugyanis ez a képregény univerzum legnagyobb húzó neve.

A sorozatos előzetesekből most megkaptuk James Gordon háborúból visszatérő karakterét. A fiatal „veterán” most felveszi a kesztyűt a már évek óta várost sanyargató ikonikus Batman gengszterekkel. Macskanő, Pingvin és Rébusz a gothami alvilág fejesei Fish Moneyval kiegészülve árasztják a mocskot a stílusosan sötét utcákra. Az antihősök armadája lassan teljessé válik, de a rajongók körében terjednek még olyan pletykák, hogy Joker fiatal karaktere is feltűnhet. Ha valósak ezek az információk, akkor a széria igen magasra teszi a lécet, mivel egy sorozat színésznek nehéz lesz minimum azt a szintet hoznia, amit Jack Nicholson és Heath Ledger Joker szerepében szállított.  A hónap végén megrendezett Comic-Conon majd minden kiderül, ráadásul a szeptember végén startoló sorozat pilot epizódját is előre megkapjuk a találkozón.

Megosztás facebookon