asdf

Ryan Gosling legromantikusabb pillanatai

Ryan Gosling neve egybeforrt a Szerelmünk lapjaival. A nők többségének ez az egyik legkedveltebb romantikus filmje, de a dögös színész nem csak ebben a filmben tudott romantikus lenni.

A kanadai színész az életben Eva Mendes-zel alkot egy párt, kivéve mikor szakítanak. Nők milliói lennének bizony Eva helyében. De nézzük meg, hogy a filmvásznon kik is voltak eddig Ryan választottjai. Íme a legromantikusabb pillanatok:

Szerelmünk Lapjai (2004)

 Szerelmünk lapjai

Allie és Noah története gyönyörű, szerelmük megéli a felhőtlen boldogság és a drámai pillanatokat is. A fiatalokat elszakítja egymástól az élet, de az érzések nem múlnak el. A filmből nehéz egy olyan momentumot kiválasztani, ami kimagasló, hiszen egy az egyben magávalragadó. Nincs is annál romantikusabb, mikor egy reményekkel teli szerelmes fiú, szíve választottjának egy éven keresztül minden nap levelet ír. 365 levél….

Őrült, dilis, szerelem (2011)

 crazy,stupid love

A szemtelenül pimasz és profi nőcsábász Jacob Palmerrel is megesik, hogy elrabolja szívét egy nő, hiába a sok randi és megannyi hódítás! Tényleg őrültek, dilisek, de szerelmesek is. Nem rossz a Dirty Dancing-es táncos jelenet sem, de ha az érzelmesebb oldalt vesszük, akkor arra esik a választás, amikor minden percet együtt tölt Hannah és Jacob, felemelő boldogságot árasztanak magukból. A végén el is hisszük, hogy Emma és Ryan egy pár.

Plasztik szerelem (2008)

 Plasztik szerelem

Lars Lindstrom egy rendkívül félénk fiatalember, aki egy napon végre hazaviszi álmai hölgyét fivére és sógornője otthonába. Az egyetlen probléma a lánnyal, hogy nem valódi – egy guminő, amit Lars az interneten rendelt, komoly kapcsolat céljából. A kicsit ütődött, de végtelenül kedves fiú, akit mindig is szeretett az egész város, elnyeri a támogatást illúziójában. Döbbenetes és olykor megható, ahogy ez a srác mennyire akarja az ő Biancáját. Plasztik Biancával való kapcsolatának legromantikusabb pillanata (mert az is van), amikor elbúcsúznak egymástól.

Gengszterosztag (2013)

 GangsterSquad2rb

A 30′-as 40′-es évek Los Angelesében játszódó filmben a maffia az Úr. Mickey Cohen (Sean Penn) irányított mindent. Azonban egy törvényen kívüli zsarubrigád megpróbálja megtörni a hatalmát. És itt lép képbe Ryan. Pimasz, szexi és szerelmes. Gengszterként is tud ám romantikus lenni, sőt! A maffia nőjét is elcsábítja, akár az élete árán. Partnere itt is Emma Stone.

Az elmúlt néhány évben ugyan tarolt Hollywoodban, de egy ideje már nem nagyon hallat magáról. Az biztos, hogy a kisgyerekből remek színész vált.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon