asdf

Zak Penn-nek nagy tervei vannak az új Mátrix filmekkel

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
A Ready Player One írója, Zak Penn igen elfoglalt lesz mostanában. És nem csak az ígérkező Spielberg-sikerből következő folytatás miatt, hanem azért is, mert ő dolgozik az új Mátrix-filmeken.
Igen: a Mátrix nem ért véget! De Penn már azt is nyilvánvalóvá tette, hogy amit ő ír, az se nem reboot (vagyis újrakezdés), se nem remake (vagyis a régi újraforgatása) – őt sokkal inkább a film által teremtett univerzum kiterjesztése érdekli.
the-matrix-zak-penn-movie
Az író azt is elárulta, hogy már évek óta zaklatja a Warner Bros.-t azzal, hogy van egy nagy ötlete a témában, de konkrétumokkal nem szívesen szolgál. Még azt is felvetette, hogy a korábbi karaktereknek talán egyáltalán nem kell megjelenniük, bár más pletykák szerint Morpheus fiatal kora lett volna a téma. Penn – mintha cukkolná a rajongókat – még azt is elsütötte egyszer, hogy számára a Ready Player One tulajdonképpen a Mátrix akció-vígjáték változata. De most visszatér a komoly verzióhoz – bár egyelőre még titok, hogy hogyan.
 
"Jelenleg is épp a Mátrix-on dolgozom. Mindenképp szeretném visszahozni a franchise-ot. Bár részleteket nagyon nem árulhatok el. A Mátrix és az Oasis (a Ready Player One mesterséges világa) sok tekintetben nagyon hasonlók, de közben mégsem. "
Megosztás facebookon