asdf

Zac Efron végképp leszámolt a múltjával

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Nem iszik és nem drogozik Zac Efron, amióta kiengedték a rehabról, mert tartja magát a fogadalmához, miszerint szakít a múltjával.

A nagy szakítás záróakkordja most érkezett el: árulja a házát, hogy már a hely se emlékeztesse arra, milyen életet élt korábban. A Hollywood Hillsben található takaros kuckót 2,849 millió dollárért hirdette meg, ami igazán baráti árnak mondható. "Mostanra mindenkit kizárt az életéből, aki a korábbi bulizós életére emlékeztetné - árulja el Zac egyik barátja. - A ház is sokat mesélhetne arról, hogyan égette a két végén a gyertyát az elmúlt években, ezért döntött úgy, hogy megszabadul tőle."

 rossz szomszédság_zac

Bár Efron felhagyott a kicsapongó életmóddal, legújabb filmjében pont ilyen srácot alakít. A Rossz szomszédságban egyetemistát játszik, aki a haverjaival egy békés kertvárosba költözik, és a nonstop bulizással pokollá teszi az ott élők életét. Egy kisgyerekes házaspár (Seth Rogen és Rose Byrne) megpróbál dűlőre jutni velük, ám sikertelenül, ami a helyzet totális elfajulásához vezet.

(Bad Neighbors - hazai bemutató: 2014. május 15.)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon