asdf

Zac Efron csajt keres

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Néha a leglehetetlenebb filmekről derül ki, hogy kicsit valóságosak. A nyár egyik legőrültebb vígjátéka, biztosan a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres lesz.

A filmben Zac Efron és Adam DeVine olyan elvetemült partiállat, hogy csak azzal a feltétellel vehetnek részt nővérük esküvőjén, ha visznek magukkal két rendes lányt. Úgyhogy kénytelenek szolid csajokat szerezni, és persze nagyon melléfognak. Amikor a filmet forgatták, ez még játék volt, de azóta valósággá vált: Zac Efron valóban csajt keres. Pár napja került nyilvánosságra, hogy szakított gyönyörű barátnőjével, a modell Sami Miró-val, akivel már két éve járt. A napokban azonban kikövette Mirót a twitteren, és letörölte oldaláról az összes közös képüket.

Mike and Dave Need Wedding Dates_Zac_EfronA pár mindig is nagyon szűkszavúan nyilatkozott magáról, a szakításról sem beszélnek a sajtónak. Efron a Nagyfater elszabadul-ban nemrég megmutatta, hogy szívesen őrültködik egy bevállalós vígjátékban: a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres-ben bőven lesz rá alkalma. És aki keres, az talál!

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres!Mike and Dave Need Wedding Dates - Hazai bemutató: 2016. július 7.

Megosztás facebookon