asdf

Vin Diesel nem akar rendezni

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Elképesztő filmsikerekkel a háta mögött Vin Diesel eljutott odáig, hogy bármelyik stúdió örömmel látná a rendezői székben, neki azonban nincsenek ilyen ambíciói.

- A színészet mindig is terápiás elfoglaltság volt a számomra, a rendezés viszont sokkal strapásabb munka, többet ártana, mint használna - mondja a 45 éves szupersztár. - Egyébként túl nehézkesnek is érzem magam ahhoz, hogy nekiálljak egy csomó embert dirigálni. Amíg a közönség szeret, játszom, és már ez is sokkal több, mint amiről valaha is álmodni mertem.

 vind

Diesel a közeljövőben nem is nagyon érne rá a rendezésre, mert jelenleg a Halálos iramban 6 világ körüli promóciós kampánya zajlik, aztán kicsit pihen, és máris kezdi forgatni a hetedik részt. A nagy lendület oka, hogy a Halálos iramban-sorozat minden idők egyik legsikeresebb filmes franchise-a: eddig több mint másfél milliárd dollárnyi bevételt hozott, a legutóbbi, ötödik rész pedig a Universal stúdió legjobb nyitó hétvégéjét produkálta 86 millió dollárral. Még ennél is nagyobb sikert várnak a most startoló hatodik résztől.

(Fast & Furious 6 - most csütörtöktől a hazai mozikban!)

 

Megosztás facebookon