asdf

Vin Diesel beszáll az új Miami Vice projektbe!

A Variety és a The Hollywood Reporter is beszámolt arról, hogy Vin Diesel rebootolja a 80'-as évek egyik legnépszerűbb sorozatát, a Miami Vice-ot.
Annakidején az 5 évadot (112 epizódot) megélt sorozat Don Johnson (Sonny Crockett) és Philip Michael Thomas (Ricardo Tubbs) főszereplésével futott 1984 és 1990 között. 2006-ban már készült egy Miami Vice mozifilm, melyet Michael Mann írt és rendezett, amelyben Colin Farrell és Jamie Foxx alakította a Crockett – Tubbs párost. Úgy tűnik, Diesel is nagy rajongó lehetett, hiszen elkészíti a Miami Vice című klasszikus tévésorozat modern változatát. Egyelőre annyit tudni, hogy a projekt mögött Diesel cége, a One Race Television és a Chris Morgan Productions áll. (Morgan a Halálos iramban-sorozat egyik motorja, a nyolc filmből hatnak ő írta a forgatókönyvét, továbbá producerként vagy executive producerként is közreműködött az egyes részek elkészítésében.) 
nbc-vin-diesel-plan-miami-vice-reboot
Azt még nem tudni, hogy Diesel vagy a Halálos iramban sorozat más szereplői felbukkannak-e a filmben. Az alkotók kiléte alapján azonban sejthető, hogy az új Miami Vice nagyjából a kis képernyőre adaptált Halálos iramban lesz, száguldó szuperkocsikkal és képernyőrepesztő robbanásokkal.
Furious-7-premiere-Vin-Diesel-
Közben folyik a Halálos iramban 9. előkészítése, amellyel kapcsolatban az alkotók azt ígérik, hogy tovább emelik a tétet, vagyis a terepjárókat jégmezőn üldöző tengeralattjáró kismiska lesz az új akciókhoz képest.

Halálos iramban 9./Fast & Furious 9 – Hazai bemutató: 2019. április
Megosztás facebookon