asdf

Villámgyorsan szupersztár lesz Hollywood új üdvöskéje

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Az álomgyárnak olyan nagy szüksége van az üde arcokra, mint egy falat kenyérre, tehetsége mellett ennek is köszönheti Lily James (Hamupipőke, Nyomd, Bébi, nyomd), hogy leszerződhetett a Mamma Mia! folytatásának egyik főszerepére.
A Mamma Mia: Here We Go Again! természetesen felvonultatja az előző rész főszereplőit (Meryl Streep, Colin Firth, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan), ám lesz egy kis csavar: a történet előre-hátra ugrál az időben, hogy bemutathassa a karakterek múltját. Lily James a fiatal Donnát, azaz a Meryl Streep által megformált karakter leánykori változatát fogja alakítani. Lily James számára ez a film hozhatja el a nagy áttörést, hogy nevét mindenki megjegyezze.
THR_Lily_James_5
A 2008-as Mamma Mia! a Universal stúdió nagy sikere volt, összbevétele csaknem elérte a 610 millió dollárt, és hasonló eredményt remélnek a folytatástól is. A film rendezője a brit Ol Parkes (a Keleti nyugalom - Marigold Hotel forgatókönyvírója) lesz, és természetesen megint felcsendülnek a jól ismert ABBA slágerek. 
Lily-James-and-Meryl-Streep
Mamma Mia: Here We Go Again! – Tervezett bemutató: 2018. július
Megosztás facebookon