asdf

Végre kiderült valami a Jurassic World 3-ról

  • Szerző: Simon
A Jurassic World folytatása 2021-ben kerül a mozikba, és egyelőre a harmadik részről nem sokat tudtunk eddig.
A Jurassic World - Bukott birodalom úgy ért véget, hogy a dinók kirajzottak a világba, és a net népe azóta azt ragozza, hogy a Jurassic World 3. a totális dinóháborúról szól majd. A széria forgatókönyvíró-rendezője, Colin Trevorrow most igyekszik tiszta vizet önteni a pohárba. „Fogalmam sincs, a dinók miért támadnának egy városra!" – mondta Trevorrow a Jurassic Outpost rajongói portálnak.
ColinTrevorrow_Raptor1
"Az őshüllők nem tudják megszervezni magukat. Jelenleg ott tart a sztori, hogy az egész világon veszedelmes ragadozók ólálkodnak a városokon kívüli lakatlan területeken, de nem fognak csapatostul betörni a városokba. Engem olyan helyzetek érdekelnek, ahol bármikor átszaladhat egy dinó a kocsid előtt az utcasarkon, vagy kifosztja a sátradat kajáért, amikor elmész kempingezni. Mindez ahhoz hasonló, ahogy a valóságban a medvék vagy a cápák találkoznak az emberrel. Az ember behatolt a ragadozók élőhelyére, és meg kell fizetnie az árát – de totális háborúról szó sincs. Egy ilyen háborút egyébként már régen elvesztettünk volna.”

Trevorrow korábban már jelezte, hogy a harmadik rész tudományos thriller lesz, miután az első akció-kalandfilm volt, a második pedig horrorisztikus suspense.

Jurassic World 3. – Bemutató: 2021. június
Megosztás facebookon