asdf

Tovább perelik Tom Cruise producereit

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Újabb pert indítottak Tom Cruise új filmje, az American Made (kb. Amerikai gyártmány) producerei ellen.

Eredileg Mena lett volna a címe Tom Cruise nemrég elkészült filmjének, de most átkeresztelték American Made-re (kb. Amerikai gyártmány). Az eredeti tervek szerint jövő januárban mutatták volna be, most a dátumot eltolták 2017. szeptemberének végére.

A film kolumbiai forgatása alatt a stábtagokat szállító kisgép lezuhant az őserdő felett, ketten meghaltak, egy harmadik utas pedig megsérült. Az egyik áldozat a pilóta volt, akinek a rokonai azt állítják, a pilóta hiába figyelmeztette a producereket, hogy nincs elég tapasztalata az adott géppel kapcsolatban, ráadásul sürgették is a tragédia napján, mert a produkció késésben volt. A felperesek az elhunyt pilóta, az egyik szintén elhunyt kaszkadőr és a megsérült harmadik utas rokonai.

american madeAz American Made megtörtént eseten alapul. Főhőse egy amerikai pilóta (Tom Cruise), aki átigazol Pablo Escobarhoz, a legnagyobb kolumbiai drogbáróhoz, és az ő kokainját röpteti a közép-amerikai országból Amerikába. A dolgok akkor vesznek izgalmas fordulatot, amikor a kábítószerellenes ügynökség (DEA) beszervezi hősünket, és immár kétfelé dolgozik. Az American Made-et Doug Liman rendezte, aki dolgozott már együtt Cruise-zal (A holnap határa), továbbá az első Bourne-film rendezője és a Matt Damon-nal készült összes Bourne-produkció producere vagy executive producere volt. Ami Tom Cruise-t illeti, nem kell rá jövő nyárig várnunk: hamarosan a mozikba kerül a Jack Reacher: Nincs visszaút, amelyben ismét a közkedvelt, katonai nyomozóból igazságosztóvá lett hőst formálja meg.

Jack Reacher - Nincs visszaút/Jack Reacher: Never Go Back - Hazai bemutató: 2016. október 20.

American Made - Hazai bemutató: 2017. augusztus
Megosztás facebookon