asdf

Tervezz jelmezt Luc Besson következő sci-fijéhez!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: BigBang Media
Luc Besson és csapata a világ minden tájáról, így Magyarországról is várja a feltörekvő művészeket, divat- és jelmeztervezőket, hogy következő, Valerian és az ezer bolygó városa című filmjéhez tervezzenek jelmezt.

A pályázókat arra kérik, készítsenek el egy kosztümöt, amelyet ember, földönkívüli, humanoid vagy más intergalaktikus lény is viselhetne. A jelmezeket egy politikai koktélparti jelenetben használják majd, amely az Alpha űrállomás belsejében játszódik, 2580-ban.

Valerian-posterA szerencsés 20 jelmeztervezőt Luc Besson rendező, Joe Zee, a Yahoo Style főszerkesztője és Olivier Bériot, a Valerian jelmeztervezője választja ki, akik nemcsak 1000 USD díjazásban részesülnek, hanem terveiket viszontláthatják majd a filmben.

A nevezéseket 2015. november 27-ig várják.

További részletek a jelmez specifikációjáról és a jelentkezés módjáról itt!

Valerian-Laureline_

*Röviden a filmről:

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevigne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre...

A francia Valerian és Laureline című képregény Pierre Christin író és Jean-Claude Mézières közös alkotása, amelynek első része 1967-ben jelent meg. A sorozat a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség technológiai fejlettsége olyan szintre emelkedett, amely lehetővé teszi a tér- és időutazást.

Megosztás facebookon