asdf

T2 Trainspotting: Egy nagy békülés kellett hozzá!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Mostanra minden kétkedő megbizonyosodott róla: jó, hogy elkészült a legendás Trainspotting folytatása, a T2: Trainspotting. És nemcsak azért, mert Danny Boyle rendező hívására az egész egykori csapat, élén Ewan McGregor-ral összegyűlt, és eljátssza, hogy mi lett a kultikus hírre jutott edinburhg-i kábítószeresekkel húsz évvel később, de nem csak azért, mert kritikusok és moziba járók egyaránt imádják a filmet. Hanem azért, mert végre kibékült a rendező és a főszereplő.

Ewan McGregor és Danny Boyle évekig a legjobb barátok voltak, azután több mint tíz évig nem szóltak egymáshoz.

"Hülyeség volt ez a harag. És nagyon fáj, hogy hány közös filmünk készülhetett volna ezalatt. De most már újra minden oké köztünk." – nyilatkozta nemrég egy tévéműsorban Ewan McGregor. A színész akkor sértődött meg, amikor három közös filmjük után a rendező Leonardo DiCaprio-ra bízta A part című film főszerepét, amit eredetileg neki szánt.

ewan-leo-danny-boyle

"Én is rosszul kezeltem a helyzetet. Nagyon rosszul. Talán, kicsit goromba is voltam. De túl vagyunk rajta." – ismerte el a rendező. A Trainspotting 2 elkészültének sokáig ez volt a fő akadálya. McGregor nélkül elképzelhetetlen volt a folytatás, ő viszont nem akart Boyle-lal közösen dolgozni.

Ewan McGregor és Danny Boyle

"Hülyék voltunk, lezártuk! A T2: Trainspotting forgatása csodás élmény volt, most már ez a tíz év harag is a barátságunk történetének a része. Jöhetnek az új közös filmek!" – jelentette ki a színész. 

Megosztás facebookon