asdf

Szétszedik Tom Cruise-t a kínaiak

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Kínában népszerűsíti új filmjét Tom Cruise, aki rendkívül népszerű a hatalmas országban. A Jack Reacher: Nincs visszaút-nak két bemutatója is volt, az egyik Sanghajban, a másik Pekingben, és a testőröknek nagyon kellett vigyázni Tom Cruise-ra, nehogy szétszedjék őt a rajongók.

A szupersztár azonban állta a sarat, mindenhol engedte, hogy szelfik százait készítsék vele, sosem fagyott le az arcáról kisfiús mosolya.

jack reacher never go back premiere01Nem véletlen, hogy az új Jack Reacher-filmet pont Kínában indítják útjára. Az előző rész Észak-Amerikában „csak” 80 millió dollárt hozott, holott egy Tom Cruise neve által fémjelzett, ráadásul rendesen megcsinált akciófilm jóval százmillió fölé szokott menni csak otthon.

jack reacher never go back premiere02

A produkciót a külföldi közönség mentette meg, A nem-amerikaiak 130 millió dollárt hagytak a mozipénztárakban, és ebben komoly része volt a kínaiaknak és a japánoknak, akik szintén félistenként tisztelik Cruise-t. Az ázsiai közönség egyre fontosabb Hollywood számára, a kínai filmgyárak kezdenek beszállni az amerikai produciókba, és egyre több közös film készül.

jack reacher 2_2016_02

Jó példa erre a legutóbbi Transformers-film, amelyet részben Kínában forgattak és kínai sztárok is szerepelnek benne, illetve a jövőre látható A Nagy Fal, amelyben Matt Damon sárkányokat öl a mondott objektum tetején.

Jack Reacher: Nincs visszaút/Jack Reacher: Never Go Back – Hazai bemutató: jövő csütörtökön!

A Nagy Fal/The Great Wall – Hazai bemutató: 2017. február 23.

Megosztás facebookon