asdf

Ryan Gosling és Russell Crowe állandóan hecceli egymást

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Ryan Goslingnak és Russell Crowe-nak nagyon sűrű a hete. A két jóbarát a közelgő vagány akcióvígjátékuk, a Rendes fickók sajtókörútja alkalmából a héten több showműsorban is fellépett, kedden pedig elugrottak Los Angeles-be a film vörös szőnyeges bemutatójára.

A premieren a haverok a stáb többi tagjával vettek részt: a Vasember 3. és a Durr, durr és csók rendezőjével, Shane BlackkelKim BasingerrelMargaret Qualley-vel, a gyönyörű fiatal színésznővel, aki nem mellesleg Andie MacDowell lánya, és Matt Bomerrel, a RENDES FICKÓK stílusos és veszélyes gonoszával. És a hét még mindig nem ért véget. Megérkeztek Cannes-ba is a srácok, hétfőn pedig a francia Riviérát is meghódítják a Cannes-i Filmfesztiválon.

In the car_LA prmeierA két sztár között láthatóan nagy az összhang, a forgatásokon is folyton poénkodtak egymással. Russell egy interjújában azt is elárulta, hogy még életében nem röhögött annyit, mint mikor Ryannel vették fel a közös jeleneteiket. „Ez a srác egy zseni. Haláli a humora!” De Russellt sem kellett félteni, folyton azzal ugratta Ryant mennyire odavannak a nők a szépfiús bájaiért. És nem is alaptalanul. „Pár évvel ezelőtt elhívtam magunkhoz Ryant Evával, hogy töltsenek el nálunk egy kellemes, csendes estét. Mikor az akkori feleségemnek elújságoltam, hogy Ryan Gosling jön hozzánk vacsorára, nagyon lelkesen csak annyit mondott ’Nagyszerű!” – mesélte a Gladiátor sztárja az egyik showműsorban. „Aztán kiderült, hogy az asszony 12 barátnőjét és még az anyját is elhívta a vacsorára. A fene se gondolta volna, hogy ez a kölyökképű suhanc minden nő álma! Valamit tennem kellett. Gyorsan felhívtam pár haveromat, nehogy már egy nősereg fogadja Ryan-éket. Így mikor megérkeztek a házunkba egy kb. 30 fős társaság várta őket, a négyszemélyes vacsora helyett. Azóta heccelem őt ezzel.”

Ryan_RussellA magyar közönségnek sem kell már sokat várnia, hogy a vagány párost végre akcióban is láthassák, hisz a poénokkal és váratlan fordulatokkal teli krimi-vígjátékuk, a Rendes fickók május 26-tól látható a mozikban – szinkronnal és felirattal is.

Megosztás facebookon